fredak


en bild från igår, tuas bild (http://baratua.blogg.se/). Phett kul fest var det, hahah fyfan vad fjortis jag såg ut där oh lord, ville egentligen vara en hamburgare..men så går det när man inte orkar lägga massa pengar på ngt coolt för typ en gång. hejdo, bloggar när jag orkar.

red sam


sluta leka glad, det finns då fan inget att vara glad för i denna cpvärld, ignorant juicegirl.

oh snap, modell kontrakt dirr elr vad?

fyfan för blekfis-rasen, kan nån orange bimbo hjälpa min kompis?

hejhihallo, drog med tua till ica,nu är jag hemma..käkar choklad, hejdå.

fiifan va fin.


höllö bloggen

Har inte skrivit på ett tag känns det som elr inte haft så bra uppdatering, såhärfår ni lite bilder osv.


Använde kameran efter ett bra tag och tog lite egopics, i ons..?

Sen på tors följde Alice med till midgård<333333333333333, men den här bilden var från kvällen då vi drog ner till ngn modevisning som vi missade, vi bah;jahapp va händer nurå.. 

Vi träffade willeponken,drog till max och käkade.. eller vi käkade inte, vi kollade på och wille käkade.lol

Sen drog jag och Alice hem till henne och hade "tordagsmys?????" vi vräkte i oss 2000 ton båtar och kollade på nanting.

Igår var jag med ellen,elin och moa hos moa,(no pics sry). Vi kollade på idol, spelade spel (jag sög kukx1000000000).Och idag drog jag ner till stan med tua, hade köpt en töjning dagen innan med mamma, men jag kunde redan få in den utan att det gjorde ont osv, så jag bytte ut idag från 2 mm till 3-4 mm i think?. Ah tänker iaf inte visa en bild nu, ser förjävlgt ut,om några dagar så. (tuas bild)

Nu sitter jag hemma och chillar, drog från tua för ett tag sen. Drog hem till henne efter vi hade vart på stan och käkade hemmagjord pizza, söta jens danke♥ 


sötplutt




vrf

men tjenkan, tyvärr har jag inga bilder att lägga ut och jag tänker inte ta en tråkig webcam bild eftersom det är för mörkt i mitt rum OCH HUR I HELVETE SKA MAN SE MIG DÅ?? hihi sköja faktist jävligt ljust i mitt rum ah shit blir bländad. Igår drog jag ner till verket, chillade, träffade några,lyssnade på band osv. Idag har jag haft en tråkig söndag, men det är okej...söndagar ska vara jävligt tråkiga.

yonkers


har "bildbrist", här har ni en bild på mig och elin från förra vintern. Vill inte ha vinter buhuh, minns hur mkt jag frös förra vintern för att jag inte ville se ut som överviktig eskimå, nu får det bli som det får bli. Tre dunnjackor..whatever, man behöver inte se så jävla tjusig ut hela tidn. Om ni undrar vad jag gjorde igår så satt jag hemma och kollade på idol, idag? Vet inte ska förmodlgen dra ner till Verket och sen får vi se =)

the wingking

Wing – Single Ladies (Put A Ring On It)
Ni som vet vem wing är vet hur bra hon och hennes band är, är inget fan av beyoncé men som sagt så har wing ännu en gång gjort en bra cover, fy satan så bra.. lyssna igenom hela låten,,åh ångest vill ha en sån unikröst också..får fan rysningar.

vackerblomma

http://www.youtube.com/user/thomyorke95?feature=mhee #mce_temp_url#

avundsjuk på folk som ser normala ut när dom vaknar morgonen, detta är fan illa.

we don't waste no precious time


Hello blogkeen, sitter här och chillar med mig själv, ska snart hoppa in i duschen och sedan dra ner en sväng till stan. Igår var jag på stand up and scream, kulkul vare väl. HEJDÅ

LYCKA

vet inte riktigt varför jag blev så speedad när mama sa att hon hade köpt glass (T O M MAGNUM/MANDEL OSV). Sjukt nice med chips och dipp till idol. HAAARE!

hejhallå


tjenixen, sitter och har historia..boriiing som in i hästkuken, haha freesh det lät då. En bra grej som har hänt under denna bajslektion är att vi fick gratis mackor från cafeét! Så nu har jag ätit två mumsiga mackor ;D fast dom första tuggorna från den sista mackan smakade spya..wellwell. Men idag har det ändå vart en bra dag, sov i ca 10 timmar,ätit bullar o saft till frukost, iskall cola och kladdkaka+grädde, sen 2 smörgåsar. 
Bilderna är ifrån http://emiliamoas.blogg.se/ moas blogg, vi bakade bullar och shakade röven,låren,armarna av oss osvosv.

cptyska


hej mina vänner, sitter här hemma,dunkar musik och käkar bajsbullar. Mina föräldrar köpte nå skitbullar i påse, har aldrig insett hur bajsiga dom smakar förns nu typ. Bakade bullar igår med elin och moa, och dom var jeffligt goda jämfört med dom här bajsbajsbajsbullarna. Okej, dom är inte SÅ ekliga men ändå.. nybakta,varma,fräääsha bullar..that's what we talkin' about! Vet inte om moa har lagt ut några bilder från igår, men om hon har elr nåt så får ni lite bilder snart här också=)))

boys are cute but food is cuter


kände att det var dags för en bildbomb-grejs, gammla bilder dock, från nian kanske nån från åttan. Valde ut några bilder från min gamla blogg, borde göra om min blogg..den ser så jävla tråkig ut. AJA här har ni, NÖJDA NU VA? Mitt liv suger apballe just nu, så sjukt jävla ont i magen, dels för att min lille brorsa rusade in i mitt rum med typ ett halvt kilo godis osv. Nu sitter ja här inne i mitt rum,plågas av tredje världskriget i min mage, kollar på en tråkig film, fortf på mig billigt kletigt smink i ansiktet..inte så fresh, knr mig så feet less av ingn anledning. Men jag har the blackkeys som tröst och ett plommon,

hustle and cuss


säxy jag är, har eran söndag funkat? Korkad fråga, men jag svarar ändå tbx utan ett svar, min söndag har funkat. Har gjort det man brukar göra på söndagar,tvättat,städat,läxa och ätit godis. Men har ätit för mkt godis, så nu har jsg ont i magen. Livet leker när man inte kan sova för att man har ont i magen men ändå är hur sömnig som helst,wihoo peace.

bajs söndag


Här är två bilder från igårkväll, utanför en strippklubb (manliga strippor). Blev ju en vild kväll, man ser ju t o m på sista bilden hur hög elin var på ett ungefär. Nejmen, det blev go middag+efterätt hos Ellen och senare bio, crazy, stupid love. Den var härlig och värd en hundring=)

natti natti

hejhallå, är skittrött men vill typ ändå vara uppe och se på något program elr så, har iaf haft en treffli kväll med 2 go tjejer. Lägger ut några bilder imorrn, så håll utkik peeps!

RSS 2.0