c'mon crackheads

http://www.youtube.com/watch?v=3CQXQMR4-kk
HAHAHHAHA,åh killen vet hur man immiterar nicki minaj.

70-tals disco, yeah buddy



Trodde inte att discot skulle vara såhär roligt, asmx1000. Kameran dog efter ett tag så kunde inta ta så många bilder, men detta duger. alla var mega duktiga!!! Nu ska jag få i mig lite sömn iaaf.. natti natti Umeå


fuck you very very muuuuch

nya fb driver mig till vansinne, vrf skulle jag vilja dela min musik för.. vart trettionde sek, som typ fyller upp hela fönstret för det senaste "händelserna" åh jag blir så FÖRBANNAD så AAAAAARGH. Går in på sekretessintställningar,tar bort applikationen, sen kommer den dära rackaren och fuckar upp min glädje som då varat i ca 10 sek. Går inte att klicka bort, bara logga ut elr tillåta, så jag tillåter. Sen gör jag om allt det där, klickar bort applikationen osv, sen kmr de jädra fönstret fram igen, förstör mitt liv osv..och mammas nyttiga milkshake gör då fan inte saken bättre, bränner på underläppen som satan pga citronen,can't help it gillar bara att bita på läpparna + att de smakar hästballe..(jo vet,.. vet ju hur de smakar för jag slickar ju hästballe all day long annars).

snoppify


Jag har världens sämsta kreativitet, 2 huvven på en julia? seriously? Började med en oseriös egopic och blev till det här, uttråkad jag är. Sitter här och försöker deal'a med facebook när det gäller spotify, trodde att jag hade fixat allting för ca 10 min, sen dyker ett fönster upp som inte går att klicka bort. NEJNEJ, antingen ska du låta spotify visa vad jag lyssnar på varje trettionde sek eller logga ut från Spotify. Nu ska jag gå och kolla om jag har ngt gott i kylen.
ps: kavajen är grön inte blå, ..jävlar vad jag får ont i ögonen av gif bilden.

Mow down the sexy people


Bara jag som inte klarar av att hacka lök utan cyklop?

gissa rumpan?


nejmen hallå, chillar med glospapper och nutella, lifes good. 
Men vems rumpa är de här då? Den som gissar rätt får 300 kr och tjejen på köpet!

nomnomnom


fan vad gott det här skulle va nu,just nu...gaaahh *dreglar floder*

nämen äre int lillplötten




cutiepie, frisyren rockar.

k


hejhejhallå, något har hänt med min hals..har haft slem där ett tag nu, det vägrar att förvinna!!!! Har redan druckit upp bisolvonflaskan, wäähh. Har kollat på the mentalist ett tag nu och kollat på idol, gjort äcklig middag,ätit pizzzza,dunkat musik och ignorerat smärtan i skinkorna pga suttit på samma plats i 3-4 timmar, ha en bra kväll peeps;)

lightning









hej bajs söndag och hej på dig=), haft en bra helg? Min helg har vart helt ok,har vart mest hemma förutom igår. Drog ner med tua till Moa's fest, var där en stund sen kom polisen och skickade ut alla. Det var typ russin överallt och b&j's i trapphuset hos henne, kul... Nu blire iaf lite plugg=) 

I know you don't need tell me


hatar att det inte går att förstora bilden, dunno why ;( Hände nyss en grej som gjorde mig världens lyckligaste männskan på jorden, nu kan jag lyssna på alla (ett superbra album,men endå!) låtar igen på spotify som jag då inte kunnat på år! wihihiiiihi wooaaah måste firas med att lyssna sönder på låtarna igen! Har lyssnat på youtube och annat skit under tiden, did not help at all. LIVET ÄGER, låter lite tragiskt dock,, just pga detta.. haha mitt liv skulle seriöst vara dött utan musik, jag skulle vara död. Eller jag skulle inte finnas där mentalt, helt buuuuurta.
Idag har jag vart på skolan->kollat på the mentalist(<33333 big love there)->dragit med tua till ica och köpt världens bästa chokladkaka ochinte nå jävla vanlig marabou(typ ngn cookie krämig choklad i och typ vit choklad också åh fyfan det är livet dudes-> sett på idol-> sen bah chillat. Nu har jag också gått igenom min spellistor från åttan och you me at six har riktigt bra akustiska versioner från sina låtar.


blöb


bored as hell.. trött också, riktigt trött. Men vill inte gå och lägga mig förrän jag har ätit något gott, grejen är bara det att det finns typ inget gott hemma just nu, isf måste jag anstränga mig..typ göra pannkakor,kladdkaka dunno..men jag orkar int. Vill bara öppna kylskåpet och se en tårta/paj,hm.. marängswiss skulle iofs inte vara dumt just nu. omg, dreglar..jk, men ändå CAN'T STAND IT ANYMORE. Får helt enkelt vara lite kreativ av mig, cornflakeskaka får det bli.

måndag

min rubrik äger ut alla andra bloggares rubriker som tagna ur låttexter. 
Men hej hopp, jag har det nice med skolans dator, laddat ner program and shit bl a the mentalist, som jag även tänker se under våra oändliga håltimmar den härveckan. Så nu slipper jag vara så sjukt uttråkad, happy face. 
natti natti

young folks


HAHAH första bilden gjorde seriöst min dag igår, ute på fb t o m. Hade en riktig skön kväll med några tjejer, bästa kvällen på länge faktist och Elin är en ängel på att laga mat. Efterätten var också skitgod ;3 Efter ett tag drog några tjejer och vi som var kvar fick skjuts lite senare in till stan för fescht, men de blev inge. Men då.. åkte vi istället runt med med sånhära... vagnar?..icavagnar? ahah lol dunno, men sen träffade vi några peeps och tog en lång powerwalk. Kom hem runt 2 och slocknade med smink och kläder, så min morgon har inte vart sådär fräsch och uppfriskande alls.. Imorgon får vi iaf våra datorer, THANK GOD.

lalala


Hanna works it, gaah nu känner jag mig äntligen frisk, bara lite torr i halsen..mkt vatten får det bli. Idag har jag haft de slappigt,kollat på idol(repris), ätit typ lite men ändå inte hungrig.. men ikväll kmr jag dra till Stöcke till Elin ( i min klass) hon ska bjuda på middag oså blir det att träffa massa tjejer som jag knappt känner, men ska bli kul, i guess? Tar iaf med mig kameran :) 


hatersssh yu kan kill jårseljf


Jävlar vad mormor headbangar för fullt åt A.C. , 
hostan verkar inte försvinna, men det ska den allt göra imorgon!
Skrillex – Kill EVERYBODY glasögonormen Sonny kmr till sthlm november den elfte, biljetterna kostar lite över 200 spänn, hur jävla billigt? Vill seriöst fara dit, ngn som skulle kunna tänka sig? 

and we got everybody singing


Hei =), har varit sjuk/förskyld ett tag, hade nästan ingen röst igår, nu börjar den komma tbx iaf! 
Blogg.se har varit konstig dom senaste dagarna, drf har jag inte bloggat så mycket. Skolan har iaf varit chill, började klockan tio och slutade ett, nizenize. Men vad ska man göra nudå? Vi får aldrig läxa elr nåt heller,så det finns i princip inget att göra typ booring.., men ring gärna om ngt är på gång x]

benny and the jetsss


hello randoms, haft en bra helg? Jag har då haft det jättetrevligt! Träffat massa nytt folk, ångrar att jag inte tog med mig kameran, aja här har ni en gammal bild..saknar långa håret. Haha, saknar redan midgård, imorgon har vi också skolfoto (frukttema) måste köpa frukt ;3

STOKED


Alltså nej, vill inte skjuta mig själv atm. Tvärtom, uppdateringen kns lite bajsigt men good news iaf, midgård är asm bortsett från maten, älskar redan klassen och jag har bara gått i denna klass i 2 veckor. Musikare är helt enkelt störtsköna, the end.

RSS 2.0